Wanneer je begint te praten, is masturbatie goed, leuk en koel

, noodzakelijkerwijs minstens iemand die spreekt: ze zeggen, om een ​​orgasme te krijgen “rustig, met zichzelf” ergens onder de deken wordt beschouwd als iets schandelijk, immoreel en in het algemeen, handen Jullie scheuren allemaal af. Om te benadelen. Maar laten we eerlijk zeggen: de enige schade die kan worden toegepast op uw gezondheid (en trots) wanneer masturbatie niet-naleving van hygiëne is. Dat is, beter voor de verantwoordelijke bezetting, de handvatten met zeep wassen. En alles, handelen, zus!

Masturbatie maakt seks met een man beter

Het lijkt, seks zonder een man – een teken van dwaas. Maar in feite is alles veel beter: een vrouw die regelmatig bezig is met zelfvoldoening, begint zijn lichaam, verlangen en behoeften te begrijpen. Dergelijke nuttige informatie over uw eigen seksualiteit zal verliefd zijn op een paar om orgasme te bereiken, waardoor de methode van monsters en fouten wordt vermeden.

Je begrijpt bijvoorbeeld dat de stimulatie van tepels niet jouw verhaal is, en je vriend blijft ze bijten, likken en aanraken op elke manier, denkend dat het je begint. En het blijkt dat er geen is. Over het algemeen raken al zijn inspanningen u niet. Maar je kunt hem vertellen: “Favoriet, dit alles is prima, maar als deze bewegingen op het gebied van mijn clitoris zijn, zal het beter zijn”.