Sex game is een manier van seksuele interactie op basis van de regels en voorwaarden die Partners zich houden aan het maken van seks. Het is tegelijkertijd leuk, spannend, spannend en heet. Na dergelijke games is seks gegarandeerd interessanter, en het orgasme is sterker.

Met wijdverspreide ogen

Bind een oogpartner. De taak van “verblind” – raad eens waar een minnaar of een minnares hem wil kussen of welk deel van het lichaam aanraken. Als hij gokt, maakt de “pijnlijke” een bedacht, zo niet, “Guipka” gaat verder. Voor het spel om dynamischer te zijn, kan de leiding een partner voorstellen, bijvoorbeeld: “En nu wil ik je smakelijk kussen. “,” Nu raakt ik mijn favoriete deel van je lichaam aan “. Je kunt

objecten toevoegen aan het spel waarmee één partner de ander zal strelen: ijsblokje, zijden lint of zachte veer.

Wat is goed spel? Fokken verbeelding en maakt een partner om aan te raken en te anticiperen op hen. Onverwachte zaken zullen de “slapende” erogene partnerzones breken.

Timer naakt!

Zet de timer minstens 10 minuten. Gedurende deze tijd streel elkaar aan zonder kleding te verwijderen en de genitaliën van de partner niet aan te raken. Kiss, soepel, knijp, wangen, bijten, spuiten, tang – alles wat de ziel wenst en waar je van houdt. Deze game zal de herinneringen in jou ontwaken over hoe geweldig je elkaar gewoon kussen, plagen en breken.

Wat is goed spel? Je herinnert je wat een prelude.

Erotische Phanti

Voor het spel heb je een vaartuig nodig waarin je de fantas gooit met je erotische verlangens. Zodat alles eerlijk is, hetzelfde aantal stukken neemt en elkaar niet piept, laat elke Phanta een onverwachte en aangename verrassing worden! Op het stuk papier, schrijf je erotisch (belangrijk punt: schrijf niet “Nagel de plank in het toilet”) Desire, bijvoorbeeld, “Make Me a Body Massage”. Zet je wensen aan het vaartuig en meng.

Ieder van jullie moet één fantoom trekken en uitvoeren wat erin is aangegeven. Wees voorzichtig met de formulering. Schrijf niet “Cunnilingus”, beter: “orale aangelegenheden” om Phanti te vervullen, kan een van de partners, zonder dat ze verduidelijkingen vereisen.

Wat is goed spel? Je kunt de meest intieme fantasieën delen, om nog maar te zwijgen van een woord.

“Steen – schaar – papier” voor uitkleden

Alles wat je nodig hebt is veel geluk. Hoewel wat er is – het is onmogelijk om hier te verliezen! Verliezer na elke ronde verwijdert zichzelf een kledingstuk. Iemand die de eerste zal zijn als eerste die de WISP vervult.

Wat is goed spel? Zal een gevoel van baby opwinding terugkeren.

Spiegel

Volgens het principe lijkt het op een cross-finishing-praktijk, waarbij je aan elkaar moet zitten, kijk dan in de ogen en synchroniseert de ademhaling. De essentie van dit spel is dat je comfortabel tegenover elkaar moet zitten. En jij en je zult afwisselend de rol van een spiegel spelen, die de acties van een partner herhaalt. Voor een begin kun je gewoon je eigen nek slaan, jezelf op je hoofd beroeren (terwijl de partner al je acties voor jezelf herhaalt). In het begin kan het belachelijk of zelfs ongemakkelijk zijn, maar omdat het spel doorgaat, zijn passies verdwenen. Op een bepaald moment, als je het gevoel hebt dat je het goed hebt, kun je goed gaan, kun je naar het hoofdgedeelte van het spel gaan. Het is om niet aan te raken, maar een partner. En elke dergelijke actie-raak die partner op zijn lichaam voelt, zal hij met de jouwe te maken hebben.

Wat is goed spel? Hiermee kunt u de emotionele en romantische link tussen partners versterken, een geheel voelen en duidelijk aan de partner demonstreren, wat wil u aanraking en affectie.